Sertab Erener & Selin’den ilk ortak beste: “Son Damla”

Pop ve rock unsurlarını harmanlayan "SON DAMLA", Selin'in yakında çıkacak ilk Türkçe albümünün öncesinde Sertab Erener ile kurduğu müzikal bağın yansıması oldu.

0

Türk pop müziğinin efsanevi ismi Sertab Erener ile son dönemin yükselen genç sanatçılarından Selin, ilk ortak şarkıları “SON DAMLA” ile müzikseverlerle buluştu. Beklenen düet, 25 Nisan itibarıyla tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Sertab Erener’in saygı gecesinde “İyileşiyorum” yorumu ile o konserin en çok ses getiren performanslarından birine imza atan Selin, Sertab ile müzikal yolculuğunu ortak yazdıkları şarkıları ile taçlandırıyor. Sözleri Sertab Erener ile Selin’e müziği Sertab, Selin ve Emre Kula’ya ait olan şarkının prodüktörlüğünü Emre Kula üstleniyor. Türk Pop’unun özlenen melodik zeminini, rock müziğin güçlü dokusuyla harmanlayan şarkı, güçlü vokallerle buluşarak sıra dışı bir yorum sunuyor. Kırgınlıkları ve içsel çatışmaları ele alan “SON DAMLA” 25 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayımda.

SELİN: “SERTAB BENİM İÇİN HEM MENTOR HEM ARKADAŞ”

“Sertab Erener benim için mentor, ilham kaynağı ve aynı zamanda çok yakın bir arkadaş oldu. ‘SON DAMLA’, Sertab’la kurduğumuz bağın en gerçek yansıması; yaşadığımız ortak duyguların içten bir yaratımı. Onunla şarkı yapmak büyük bir onur. Emre Kula’ya ise bizi içine çeken gitar partisyonlarıyla ve melodileriyle şarkıya ruh kattığı için teşekkür ederim. Bu şarkı bize güç verdi, şimdi artık sizlere armağanımız.”

SERTAB ERENER: “SELİN’İ İLK DUYDUĞUMDA SESİNE KAPILDIM”

“Canım Selin’i ilk duyduğumda önce sesine, sonra performansına kapıldım. Kısa sürede videolarının fanı olmuştum. Tanıştıktan sonra konserimde birlikte sahne aldık, beni hiç kırmadı. Müzikal dostluğumuzun ötesinde onun iyi kalbi, çalışkanlığı ve duyarlılığı beni çok etkiliyor. Albüm yolu açık olsun, ‘SON DAMLA’ ona uğur getirsin. Onu çok seviyorum.”

Şarkının video klibi, Zorlu PSM’de gerçekleşen, Sertab’ın da konuk olduğu Selin konserinden özel görüntüler ve  şarkının yapım sürecine ait kamera arkası görüntülerden oluşturuldu.

İLK ALBÜMÜNÜN HABERCİSİ

Selin, 65 milyondan fazla dinlemeye ulaşan “Yalancı Bahar”, Canozan iş birliğiyle çıkan “Seni Gördüğüm An”, özgün söz-yazarlığıyla öne çıktığı “Farkında Değildin”, listelerden inmeyen “Şıp” gibi parçalarıyla Türk ve global sahnelerde dikkat çekti. Selin, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak ilk Türkçe albümü öncesinde dinleyicilerine single ile büyük bir sürpriz yaptı.

“SON DAMLA” klibi ve şarkısı, Warner Müzik etiketiyle 25 Nisan’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarında yayımda.

SON DAMLA

Önceki İçerikBu Hafta Vizyona Giren Filmler (25 Nisan 2025)
Sonraki İçerik60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Antalya etabıyla başladı
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments