Selin Baycan’dan albüm öncesi son tekli: “Aşina”

Selin Baycan'ın çocukluk anılarından ilham alarak yazdığı "Aşina", 28 Şubat'ta çıkacak olan albümün atmosferine dair heyecan uyandırıyor.

0

Selin Baycan’ın 28 Şubat’ta yayımlanacak ilk albümünün son teklisi, geçtiğimiz Cuma günü dinleyicilerle buluştu. Albüme ismini ve ruhunu veren Aşina, bir kış gecesi sanatçının çocukluk anılarından ilhamla yazılmış bir şarkı. Açılış parçası olarak dinleyiciyi içine çeken bu şarkı, aynı zamanda albümün atmosferine dair heyecan uyandırıyor.

Söz, müzik ve prodüksiyonu Selin Baycan’a ait olan şarkının mix & mastering aşamaları Can Paşa tarafından gerçekleştirildi. Aşina, güçlü bir görsel dünya eşliğinde dinleyiciyle buluştu. Fotoğrafçı Mehmet Ömür’ün çektiği karelerden hazırlanan lyric video, Gözde Mutluer imzası taşıyor. Creatives Data stüdyolarında gerçekleştirilen çekimlerde projenin görsel dünyasına Bedirhan Taşçı styling, Oya Aygör makyaj ve Tayfun Kaydok saç tasarımıyla katkıda bulundu.

AŞİNA

Önceki İçerikPera Film’den “Sessiz Yolculuklar”
Sonraki İçerikMarvel’ın ilk ailesi “Fantastik Dörtlü” geri dönüyor
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments