T. Volkan Aslan: “Amacımız ilçemizdeki herkesin sanata katılımını sağlamak”

"Çalışma politikamızın temelini önce çocuklar ve gençler oluşturuyor. Müdürlüğümüz aynı zamanda gençlik eğitimleri ile de ilgilendiği için etkinliklerin yanı sıra üniversite hazırlık ve rehberlik hizmetleri ile de gençlerin yanında yer almaya çalışıyoruz."

0
T. Volkan Aslan. Fotoğraf: Kadir İncesu

Son yıllarda kültür – sanat faaliyetleriyle adından söz ettiren belediyeler arasında yer alan Ataşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olan T.Volkan Aslan ile Ataşehir’deki kültür ve sanat faaliyetlerini, gelecek projeleri ve belediyenin etkinliklere yaklaşımını konuştuk.

– Kişisel olarak Ataşehir Belediyesi ile yollarınız nasıl kesişti? Ne zamandır Ataşehir Belediyesi’nde çalışıyorsunuz?

T. Volkan Aslan: 2009 yılı yaz aylarında düzenlenen bir festival vasıtası ile yollarımız kesişti. İlçede kuruculuğunu üstlendiğim özel bir kültür merkezini yönetiyor bir taraftan da ilçedeki okullarla sanat eğitimi çalışmaları yapıyordum. Bu süreçte kamusal alanda eşit ve ulaşılabilir sanat eğitimi üzerine “Sanat Eğitimini Mahallenize getiriyoruz” projesi ile belediye ile çalışmaya başladım. Böylelikle benim de yavaş yavaş belediye hikâyem başlamış oldu.

– İstanbul özelinde Ataşehir’in yeri sizce nerededir? Ataşehir sizin için ne anlam ifade ediyor?

T.V.A.: Ataşehir’in mottosu “gelecek burada” oldu. Genelde beni buranın heyecanlandıran ve motive eden yönlerinden biri de bu aslında yeni, yenilik, gelecek vurguları. Gerçekten de yeni ilçe genç nüfus ve her şeye sıfırdan başlayacak olmak heyecan vericiydi. Özellikle de çocuk ve gençlerin hayatına dokunabilme imkanı ve bu imkanı veren özgürlükçü bir yönetim anlayışı benim için ciddi bir motivasyon olmaya devam ediyor.

T. Volkan Aslan. Fotoğraf: Kadir İncesu

– Kültür, sanat, müzik, tiyatro ve sinema… Pandemi süreci de dahil olmak üzere kültür – sanat faaliyetleri Ataşehir Belediyesi bünyesinde devam etti. Belediyenin kültür – sanat politikasını bizlere anlatır mısınız? Belediye ilçe sakinlerine kültür – sanat anlamında neler vaat ediyor?

T.V.A.: Aslında kültür politikası oluşturma çabası desek daha doğru olacak.   Tüm kesimlerin eşit bir biçimde faydalanabileceği, sürdürülebilir ve katılımcı bir kültür politikası oluşturmaya ve buna bağlı bir kültür yönetimi sürdürmeye çalışıyoruz. Kendimizce “sanatsal alt yapı modeli” olarak isimlendirdiğimiz model bizim yatırım ve faaliyet alanımızın önemli bir bölümünü kaplıyor. Bir çeşit “kültürleme” faaliyeti… Burada amaç sanat eğitimleri, atölyeler ve çocuklara yönelik tiyatro, sinema gibi faaliyetlerle kültür ve sanata yaklaşımı geliştirmek. Hem icracı, hem seyirci yetiştirmek.  Biz çocuklara yönelik sanat eğitimini kamusal bir hak olarak görüyoruz ve bunu eşit bir biçimde yaygınlaştırıyoruz. Düzenlenen etkinliklerde ise amacımız; sürdürdüğümüz politikanın bir parçası olarak Ataşehirlileri farklı disiplinlerden sanat dalları ve sanatçılarla buluşturarak,  ilçemizdeki herkesin sanata katılımını sağlamak. Bir başka noktayı da ifade etmek istiyorum. Üç kademeli bu yapıyı eğitim-etkinlik ve icra olarak söylersem tam yerine oturur. İcra ise sanat eğitiminde profesyonelliğe geçmek üzere olan kişileri değerlendirdiğimiz topluluklarımız. Topluluklarımız sayesinde özellikle genç müzisyen ve oyuncular için icra alanları oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra Ataşehir Belediyesi olarak kendi prodüksiyonlarımızı da hayata geçiriyoruz.

Etkinliklerin pandemi koşullarında devamı ise bir tercihti e- kültür merkezi ile faaliyetleri durdurmama kararı belediye başkanımızın sanat emekçilerinin yanında olmak gerekliliğini ifade etmesi ile başladı. Buradan hareket ile başlayan e- kültür merkezi bugün bize dijital olarak da değerli bir arşiv kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor. Diğer bir kazanımı da şu oldu. Tüm ülkeden hatta yurt dışından katılımcılar Ataşehir e- kültür merkezinin takipçisi oldu.

– Bu bağlamda pandemi süreci kültürel faaliyetlerinizi nasıl etkiledi?

T.V.A.: Fazlası ile etkiledi, öncelikle açık havalar başlayana kadar fiziksel olarak hiçbir aktivite yapamadık. Dijitalde var olmak için ise ciddi bir emek ve performans harcamak gerekti. Çünkü açıkçası böyle bir süreç için hazırlığımız yoktu. Çabuk karar verdik hızlı eğitim süreçleri ve yapılanmalar ile birkaç ay içinde yayına başladık. Dediğim gibi dijital mecra çok farklı kanallar açıyor olsa da fiziksel katılım gibi olmuyor. Ama ihmal edilmemesi gereken bir mecra ile de tanışmış olduk.

Genco Erkal - T.Volkan Aslan. Fotoğraf: Kadir İncesu

– Hem “Ataşehir Kitap Günleri” hem de “Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri” bu yıl içerisinde üçüncü kez ilçenizde düzenlendi. İlçede bu tarz organizasyonları istikrarlı bir şekilde sürdürmenizi hangi temellere borçlusunuz? Nasıl bir ekiple çalışıyorsunuz?

T.V.A.: Biz aslında belediye başkanımızdan başlayarak kültür ve sanat alanını çok önemseyen bir yönetici kadrosuna sahibiz. Bu ciddiyet ve önem bize iyi ekipler kurma fırsatı verdi. O yüzden de alt yapısı çok güçlü arkadaşlarım var bunun yanı sıra katılımcı bir biçimde birçok şair, yazar arkadaşımızı, kooperatifleri ve meslek birliklerini de aramıza alarak çalışıyoruz. Bu sayede çok nitelikli işbirlikleri ile etkinlikler yapabiliyoruz. Bu da sürekliliği sağlıyor.

– Bu yıl ayrıca çocuk tiyatrolarını sıklıkla gerçekleştirdiniz. Çocuklara ve gençlere hitap eden projeleri hazırlarken nelere dikkat ediyorsunuz?

T.V.A.: Çalışma politikamızın temelini önce çocuklar ve gençler oluşturuyor. Müdürlüğümüz aynı zamanda gençlik eğitimleri ile de ilgilendiği için etkinliklerin yanı sıra üniversite hazırlık ve rehberlik hizmetleri ile de gençlerin yanında yer almaya çalışıyoruz. Çocuklar ve gençleri geleceğe hazırlarken donanımlarını güçlendirecek faaliyetler sunmaya çalışıyoruz. Bugün bir çocukveya genç Ataşehir de tamamen ücretsiz neler yapabilir ben size sayayım.

Ortaokulda ise Ataevlerinden ders destek alabilir, lise de is gençlik merkezlerinde üniversiteye hazırlanabilir.

Sanat eğitimlerinden faydalanıp kendini bu alanda geliştirebilir.

Sportif faaliyetlere katılabilir.

Yenilikçilik çatısı altında bilim, tasarım, teknoloji eğitimlerine katılabilir.

Yenilikçi bir fikri var ise inovasyon merkezinden faydalanabilir.

Dil öğrenebilir, meslek edinebilir.

Her ay düzenlenen 40 etkinlikten birine katılabilir.

Şiirden senaryoya, senaryodan yazıya birçok atölyeye katılabilir.

Yeteneğine göre tiyatro, halk oyunları, klasik müzik orkestralarına girebilir. Bu gruplarla dünyanın birçok yerine seyahat edebilir.

Ataşehir Gençlik Parlamentosuna katılabilir. Müdürlüğümüzde gençleri temsil edebilir. Çocuk meclisimize katılabilir.

T.Volkan Aslan - Adnan Özyalçıner. 14 Eylül 2021. Fotoğraf: Kadir İncesu

– Ruhun gıdası müziğe değinmek gerekirse… Uzun süredir devam eden Klasik Müzik festivali ve diğer müzikal faaliyetleri ilçe halkı tarafından nasıl karşılanıyor?

T.V.A.: İlçemizde üç ayrı tür müzik festivali var. Bunlardan biri klasik müzik festivalimiz, diğeri bu yıl başladığımız ve yavaş yavaş büyüyen caz festivalimiz. Üçüncüsü ise popüler müzik ögeleri ile mahalli beklentilere de cevap vermeye çalışan Kardeş Kültürlerin Festivali. İlçede müzik ciddi ve güzel bir karşılık buluyor. Bizde etkinlik tercihlerinde müziği her zaman her festivalin veya etkinliğin bir parçası yapan bir ekibimiz ki zaten müzik hayatın kendisi değil mi ve müzik en sessiz anınızda bile kalbiniz aracılığı ile tempo tutarak size eşlik etmiyor mu?

Markus Graf - T. Volkan Aslan. "Yeniden" sergisi açılışı 24 Mart 2021. Fotoğraf: Kadir İncesu

– Yakın gelecekte kültür-sanat ilgilileriyle buluşacak yeni projeleriniz var mı? Sanırım etkinlikleriniz yeniden yüz yüze şeklinde başlıyor?

T.V.A.: Ekim ayından bugüne yüz yüze etkinliklere yavaş yavaş başladık. Ocak ayı itibari ile de tüm etkinliklerimizi kültür merkezlerimizde tekrar izleyicilerle buluşturduk.

İlçemiz büyük çaplı yeni kültür hamlelerine hazırlanıyor diyebilirim. İçerenköy de inşaatı devam eden İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi sadece bizi değil Anadolu Yakasını zenginleştirecek bir proje.

Bu yıl tamamlamak istediğimiz Devekuşu Kabare Müzesi ve Doğu Ataşehir bölgesinde sürpriz bir sergi mekânı bizi yine heyecanlandıran önemli projeler. Su deposu dediğimiz mevkii de yükselecek olan Atatürk Kütüphanesi de özel ve güzel bir kütüphane olarak kültür hayatımıza katılacak.

Bir parantezde bu yıl ilk kez sahnelenecek prodüksiyonlarımıza açmak isterim. Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları topluluğu 100 dansçısı ile 23 Nisan da izleyicilere  “Rozetin Yolculuğu” müzikalini hazırlıyor.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Puki HA HA” müzikali ile tüm ailenin aynı anda izleyebileceği bir müzikali müjdeliyor.

Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası Haziran a bu defa CRR de bizi Nâzım Şarkıları ile buluşturacak.

Ataşehir Belediyesi dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle içimizi ısıtıyor. Şubat ayında Ataşehirlileri;  8 konser, 4 yetişkin tiyatrosu, 7 çocuk tiyatrosu, 4 çocuk filmi, 2 belgesel film, 12 söyleşi programı ve 3’ü çocuk olmak üzere 4 atölye programı bekliyor.

Ataşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine 2022 yılında da ara vermeden devam ediyor. Pandemi döneminde kültür merkezlerini kapatan Ataşehir Belediyesi, bu merkezlerdeki etkinliklerine Ocak ayında yeniden başlamıştı. Dondurucu soğukların devam ettiği Şubat ayında da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Şubat ayında sekiz farklı konser düzenliyor. Bunlardan ilki 3 Şubat Perşembe günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Jülide Bilgi konseri. Türk müziğinde caz ve tango formlarını kullanarak müzik yapan Jülide Bilgi’nin konseri saat 20.00’de başlayacak.  

“Müziğin kralı” olarak kabul edilen Elvis Presley’i, sahneye orijinal kostümleriyle taşıyan ve Erol Büyükburç’un “benim tek veliahdımdır” dediği Volkan Erk, 5 Şubat Cumartesi Ataşehirlerle Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde buluşuyor. “Elvis İstanbul’da by Volkan Erk” adını taşıyan gösterinin başlama saati 20.00.

Şubat ayında Ataşehir Belediyesi’nin toplulukları da üç ayrı konser verecek. Şef Hulusi Yücebıyık yönetimindeki “Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu”, 6 Şubat Pazar saat 20.30’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne alacak. “Ataşehir Belediyesi MSKM Halk Müziği Topluluğu” şef Sedat Sarıgül yönetiminde 12 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. “Ataşehir Belediyesi Anadolu Halk Müziği Topluluğu” da şef Ahmet Yakup Yıldız yönetiminde 19 Şubat Cumartesi yine Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak. Bu konserin de başlama saati 20.00 olacak.

Ataşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nü her yıl olduğu gibi bu yıl da yine bir konserle taçlandırıyor. Türk Sanat Müziği’nin usta seslerinden “Devlet Türk Sanat Müziği Topluluğu” solisti Recep Alper Çevirel “Sevgililer Günü”ne özel bir repertuvarla 14 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geliyor.

Şubat ayında hava şartları ve pandemiyi düşünerek salonlara gitmek istemeyen Ataşehirliler için iki konser de Youtube üzerinden yayınlanacak. Lise yıllarında Ataşehir’de başlayan dostluklarını bir müzik grubu kurarak günümüzde de devam ettiren “Mahallenin Çocukları” 17 Şubat Perşembe saat 20.00’de Ataşehir Kültür Youtube kanalında olacak. “Ataşehir’in Sesleri” programına konuk olacak grupla bir de söyleşi gerçekleştirilecek.

Halk Müziğinin sevilen sesi Ali Ekber Eren de yine Ataşehir Kültür Youtube kanalı üzerinden vereceği bir konserle sevenlerinin karşısına çıkacak. Eren’in konseri 26 Şubat Cumartesi saat 20.00’de www.youtube.com/AtasehirKultur kanalından izlenebilecek.

Dört yetişkin yedi çocuk tiyatrosu

Ataşehir Belediyesi, tiyatroya ve tiyatro gruplarına verdiği desteğe devam ediyor. Şubat ayında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik on bir tiyatro oyunu Ataşehirlilerle buluşuyor. Kuzgun Yapım’ın sahnelediği “Duruşma”, Metin Uca’nın sahne aldığı “Bunu mu demek istedim?”, Altan Erkekli ve Veysel Diker’in oynadığı “Şifa Niyetine” Şubat ayında sahne alacak oyunlar. Ayrıca “Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi” de Shakespeare’in sevilen komedilerinden “12. Gece”yi Ataşehirliler için oynuyor.

Şubat ayında çocuklar için birbirinden başarılı tiyatro grupları ve oyunlar da Ataşehirlilerin misafiri olacak. 6 Şubat Pazar günü iki oyun var. Bunlardan ilki Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nin sahnelediği “Çizmeli Kedi”. Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunun başlama saati; 12.00. Yine aynı gün oynanacak ikinci oyun ise Rest Tiyatro’nun sahnelediği “Dalgaların Prensi Sinbad”. Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde oyananacak oyun da yine aynı saatte 12.00’de başlıyor.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğunun sahnelediği “Çikolatalar Ülkesi” şubat ayında da gösterilerine devam ediyor. Topluluk 13 Şubat Pazar günü Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde, 27 Şubat Pazar günü de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde “Çikolatalar Ülkesi”ni çocuklar için sahneliyor. Her iki gösterimin başlama saati de 12.00.

Şubat ayında çocuklar için sahnelecek diğer oyunlar da şöyle: 13 Şubat Pazar günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde BT Yapım’ın sahnelediği “Robin Hood: Kralın Dönüşü”; 20 Şubat Pazar Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Tiyatro 3023’ün sahnelediği “Ya Canlılar Olmazsa” ve 27 Şubat Pazar günü Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde Pat Atölye’nin sahnelediği “Kırmızının Hayali”. Bu üç oyunun başlama saati de yine 12.00.

Biletler gösterimin yapıldığı Kültür Merkezinin gişelerinden veya https://kultursanat.atasehir.bel.tr adresinden alınabilecek.

Çocuk sinemaları Erdal Eren Kültür Merkezi’nde

Ocak ayında büyük ilgi gören çocuk filmlerimiz Şubat ayında da devam ediyor. Filmkoop ve Ataşehir Kent Konseyi’nin katkılarıyla Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösterimler her Pazar günü saat 12.00’de başlıyor. 6 Şubat Pazar “Pişiriciler”, 13 Şubat Pazar “Kuzular Kurtlara Karşı”, 20 Şubat Pazar “Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın” ve 27 Şubat Pazar “Dipdip: Bir Okyanus Macerası” filmleri çocuklarımız için gösterilecek. Tamamı ücretsiz olacak filmlerin biletlerine Erdal Eren Kültür Merkezi’nden ulaşılabilecek.

Düştepe Oyun Müzesi’nde bir tiyatro üç atölye var

Şubat ayında Düştepe Oyun Müzesi’ndeki etkinlikler de tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklardan büyük ilgi gören üç atölye ve bir tiyatro gösterimi çocuklarımızı bekliyor. Müzede gerçekleştirilecek olan ilk atölye 13 Şubat Pazar günü Engin Dalbudak tarafından düzenlenen “Karagöz-Hacivat Atölyesi”. Atölyede hem çocukların el becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak aktiviteler yapılıyor hem de Karagöz-Hacivat gösterisi düzenleniyor.

Müzede düzenlenecek olan ikinci atölye; “Heykel Saksı Boyama Atölyesi”. 4-11 yaş arasındaki çocukların katılabildiği atölye programında önce seramik saksılar boyanıyor sonra bu saksılara bitkiler dikiliyor.

Bir üçüncü etkinlik de “Masal Atölyesi”. Anadolu’nun sahip olduğu zengin masal kültürünün örnekleri bu atölye çalışmasında sergileniyor. Katılımcı çocuklarımız dinledikleri masalların resimlerini hep birlikte yapıyorlar.

Düştepe Oyun Müzesi’nde Şubat ayında bir de tiyatro sahneleniyor. Mehmet Erbil tarafından sahnelenen “Da Vinci Bana Dedi Ki!” oyunu 6 Şubat Pazar günü saat 14.00 de çocuklarla buluşacak.

Düştepe Oyun Müzesi’ndeki tüm atölyelerin başlama saati 12.30 ve 14.00. Tamamı ücretsiz olacak bu atölyelere ve tiyatro oyununa rezervasyon Müze’nin 0216  688 1323 numaralı telefonundan yapılabilecek.

“Üsküdar’a giderken” kimin şarkısı?

Şubat ayında çok ilginç bir belgesel Ataşehirlilerle buluşuyor. Yıllardır konuşulan “Katibim” nam-ı diğer “Üsküdar’a giderken” şarkısı gerçekten hangi milletin eseri? Neredeyse tüm Balkan ülkelerinin sahiplendiği bu şarkının gerçek sahibinin kim olduğu sorusunun cevabı bu belgeselde aranmış.

Ünlü belgesel film yönetmeni Adela Peeva tarafından yapılan “Bu Şarkı Kimin” isimli belgesel 18 Şubat Cuma günü 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Ücretsiz olacak gösterimde filmin danışmanlarından akademisyen ve yazar Melih Duygulu ile de konuyla ilgili olarak bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Mücahit Koçak, Nezaket Erden, Burcu Gölgedar, Ünal Silver, Bedir Bedir ve Erdem Şenocak’ın rol aldığı “İki Şafak Arasında” filmi de 9 Şubat Çarşamba günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Ücretsiz olacak filmin gösterimi saat 20.00’de başlayacak ve filmin yönetmeni Selman Nacar ile de bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Zengin bir söyleşi programı…

Ataşehir Belediyesi Şubat ayında da renkli ve çok çeşitli söyleşi programlarıyla Ataşehirlilerin kültür-sanat yaşamını zenginleştirmeye devam ediyor. Konusunda uzman kişilerin, yazarların, şairlerin, sanatçıların ve küratörlerden oluşan zengin bir konuk yelpazesinin katıldığı söyleşiler Şubat ayına renk katıyor.

Şubat ayı tamamı ücretsiz olan söyleşi programları;

11 Şubat Cuma “Günümüz Sanatından Nesneye Bakış” Yer: MSKM Saat: 19.00
Konuk: Evrim Kavcar
Moderatör: Uras Kızıl

12 Şubat Cumartesi “Yaşamı Şiirle Anlamak” Yer: Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi Saat: 15.00
Konuk: Nalan Çelik
Moderatör: İsmail Afacan

13 Şubat Pazar “Günebakan Çiçekleri ile Dostluk Hikayesi” Yer: Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi Saat: 14.00
Konuk: Çiğdem Odabaşı
Moderatör: Neslihan Önderoğlu

15 Şubat Salı “Aşkın Edebiyatı, Edebiyatın Aşkı” Yer: MSKM Saat: 19.00
Konuk: Mario Levi
Moderatör: Gülşah Elikbank

19 Şubat Cumartesi “Bizans’tan Kalan İstanbul” Yer: Neşet Ertaş Kültürevi Saat: 15.00
Konuk: Hayri Fehmi Yılmaz
Moderatör: Olgay Söyler

20 Şubat Pazar “Felsefe ve Kadim Meseleler” Yer: MSKM Saat: 15.00
Konuk: Prof. Dr. Kaan H. Ökten

20 Şubat Pazar “Türkiye’de Galericiliğin Kökleri: Maçka Sanat Galerisi”
Yer: Ataşehir Kültür Youtube Kanalı Saat: 20.00
Konuk: Didem Çapa
Moderatör: Melike Bayık

21 Şubat Pazartesi “Orhan Kemal Müzesi” Yer: Ataşehir Kültür Youtube Kanalı Saat: 20.00
Konuk: Işık Öğütçü
Moderatör: Hatice Utkan Özden

22 Şubat Salı “Erdal Güney’in Kaleminden: Kasabanın Akşam Halleri” Yer: MSKM Saat: 19.00
Konuk: Erdal Güney
Moderatör: Özgür Okuryazar

25 Şubat Cuma “Modern Klasikler Üzerine” Yer: MSKM Saat: 19.00
Konuk: Cem Alpan

25 Şubat Cuma  “Gerçekten mi” Yer: Ataşehir Kültür Youtube Kanalı Saat: 20.00
Prof. Dr. Marcus Graf

28 Şubat Pazartesi “Katmanlar ve Rastlantısallık” Yer: Ataşehir Kültür Youtube Kanalı Saat: 20.00
Konuk: Mesut Karakış
Moderatör: Öykü Demirci

Önceki İçerikMurat Türkücüoğlu’ndan üç şarkılık single: “Yansıma”
Sonraki İçerikSon dönem albüm kapaklarının dikkat çeken ismi: “Mr. Boyaci”
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments